Naslovnica Politika Željka “oplela” po Drašku: “Tu nema znanja, niti akcije”…

Željka “oplela” po Drašku: “Tu nema znanja, niti akcije”…

94
Željka Cvijanović

Banja Luka — Predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović izjavila je Srni da ima apsolutno pravo da kaže gdje god želi, a pogotovo na stranačkom događaju, šta misli o gradonačelniku Banja Lluke i bilo kome drugom, kao što i ti drugi imaju isto to pravo.

Odgovarajući na reakcije povodom njene ocjene o gradonačelniku Banja luke Drašku Stanivukoviću, Cvijanović je rekla da je “gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte – uvježbani, jednako široki osmijeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvježbani naklon, koji uglavnom ne odgovara nijednoj prilici ili neprilici, i to je sve”.

“Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizovao. Ne znam što se (Igor) Crnadak buni, bolje bi mu bilo da prošeta mjesnim zajednicama i čuje ono što nama građani uporno govore, a to je da je razvoj Banjaluke zaustavljen i da zabava za narod i razni spektakli u režiji ovog gradonačelnika tu ne pomažu, jer grad stagnira”, istakla je potpredsjednica SNSD-a.

Ona je dodala da “možda sve to nije rekla odgovarajućim rječnikom”.

(StarMo)