Naslovnica Region Želi znati kako je umro Bandić – Podnio krivičnu prijavu!

Želi znati kako je umro Bandić – Podnio krivičnu prijavu!

340

Zagreb — Stjepan Perko, stručnjak za zaštitu osobnih podataka, poduzetnik i aktivist iz Zagreba podnio je DORH-u kaznenu prijavu zbog nerazjašnjenih okolnosti vezanih uz smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je umro od srčanog udara.

Naime, on smatra kako “još uvijek nije jasno gdje i tko je s njim bio u tom trenutku”. To znači da će nadležna tijela sada morati istražiti okolnosti oko Bandićevu smrti – piše Index.hr.

Kaznena prijava je podnesena protiv Bandićeve bliske suradnice Natalije Price, njegovih prijatelja Gzima Redžepija i Sergija Ivanovića te nepoznatog počinitelja.

“Da moja žena tako umre, ja bih htio znati istinu. Ja postavljam pitanje hrvatskoj javnosti u kakvom to društvu živimo. Ako si ne možemo gledati u oči, hajmo onda barem provjeriti”, rekao je Perko.

Kazao je kako “ostavlja DORH-u da utvrdi tko je nepoznati počinitelj”.

“Službeno tijelo mora utvrdi kako je umro gradonačelnik Bandić. Službena verzija nije istinita. Kao što je rekao Milan, neka institucije rade svoj posao. Mislim da je to u Bandićevom interesu, njegove časti. ‘Umro sam u ljubavi, umro u ljubavi.’ Pa nije to problem.”, rekao je Perko.

 

(StarMo)