Naslovnica Mostarski izbori 2020 Zalihić: SDP će voditi pozitivnu kampanju

Zalihić: SDP će voditi pozitivnu kampanju

405

Mostar — Pozitivna energija iz Sarajeva i drugih bh. gradova prelit će se i u Hercegovinu te će Mostar na izborima sljedećeg mjeseca dobit modernu, europsku vlast, najavili su predstavnici “BH bloka” (SDP BiH, Naša stranka) na početku izborne kampanje u najvećem gradu Hercegovine.

– Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju i govorit ćemo o našem programu. Svima u Mostaru jasno je kakva je bila vlast dviju nacionalnih stranaka u proteklih 12 godina i mi građanima ne moramo to govoriti, dovoljno je da pogledaju oko sebe – izjavio je nositelj gradske liste “BH bloka” predsjednik mostarskog SDP-a Arman Zalihić.

Po njegovim riječima, u prvih sto dana vlasti plan je u Mostaru očistiti grad od smeća, zatim promijeniti sistematizaciju radnih mjesta u Gradskoj upravi i pripremiti plan reforme gradskih poduzeća.

– Kroz godinu dana moramo otpočeti s kapitalnim projektima, a to je nastavak gradnje sportske dvorane u Centru 2, rekonstrukcija kupališta na Buni, rekonstrukcija glavnih gradskih prometnici – kazao je Zalihić.

 

(StarMo)