Naslovnica Mostar Winterville Mostar otvara se u nedjelju

Winterville Mostar otvara se u nedjelju

802
foto: arhiva

Mostar — Mostarski Zimski grad Winterville by Coca Cola obogaćen novim sadržajima i novim konceptom svoja vrata otvara u nedjelju 1. decembra u 19,00 sati, najavili su iz Gradske uprave Mostara.

S tri programske cjeline, Advent, Market i Magic, potez od HDHS Kosača do Musale i Korza, oživjeti će nastupi plesnih grupa, muzičara, akrobata, klaunova! Cijeli Winterville će postepeno postati jedna velika pozornica.

Advent of Winterville by Coca Cola bit će smješten ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. Ova programska cjelina otvorit će ovogodišnji Winterville prigodnim paljenjem prve adventske svijeće. Program koji će se održavati u tom dijelu Winterville by Coca Cola bit će nekomercijalan s prigodnim adventskim programima i sadržajima.

Polovinom mjeseca kreće Market of Winterville by Coca Cola. Ulicama Mostara proširit će prazničnu atmnosferu, uljepšati duge zimske noći i predstaviti raznoliku ponudu izlagača na popularnom gradskom šetalištu, Musali i Korzu.

Za najmlađe je planiran pregršt zabave – Magic of Winterville by Coca Cola i najljepšu zimsku zabavu na otvorenom, klizalište u parku Zrinjevac

Centralni dio Mostara bit će ukrašen hiljadama raznobojnih lampica, a predvidjene su i posebno ukrašene lokacije za fotografiranje i najbolji selfie u Mostaru.

“Uz popularne kućice s domaćim delikatesama, rukotvorinama, zanimljivostima i poslasticama, te svakodnevnu zabavu, zajedno ćemo dočekati i Novu 2020. uz taktove Hladnog piva, Gustafa i Twista. Slavlje ćemo nastaviti i sljedeći dan jer planiramo After Party uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda.

WintervillE by Coca Cola će sve do 9. januara biti prepun zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija!”, najavili su iz Gradske uprave Mostara.

(StarMo)