Naslovnica Region Vulin se (opet) zahvalio Rusima – Bili su baš tamo gdje je...

Vulin se (opet) zahvalio Rusima – Bili su baš tamo gdje je najteže

290
Aleksandar Vulin

Beograd — Ministar odbrane Srbija Aleksandar Vulin je na sastanku u Beogradu sa ruskim general-majorom Mihailom Černišovim, šefom delegacija ruskih vojnih i ljekarskih ekspertskih timova koji Srbiji “pomažu u borbi protiv virusa korona”, rekao je da su oni “pokazali kako se ponaša prijatelj, ali i vojnik i profesionalac”.

– Bili su baš tamo gdje je najteže. Išli su tamo gdje postoji mogućnost zaraze, tamo gdje je trebalo izboriti se sa ovim virusom – istakao je Vulin.

Vulin je zahvalio svim pripadnicima Oružanih snaga Ruske Federacije koji su došli da pomognu Srbiji u borbi protiv virusa korona, posebno imajući u vidu da su u Srbiju došli u trenutku kada se i Ruska Federacija suočava sa posljedicama pandemije kovida-19, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

– I njihova zemlja vodi tešku i upornu borbu sa virusom korona, a oni su ovdje ne samo zato što ispunjavaju naređenje, kao što to vojnici i čine, već zato što su to iskreno željeli, zato što iskreno vole narod kome pomažu. Žao mi je što neke druge zemlje u okruženju to nisu gledale na isti način – rekao je Vulin.

(StarMo)