Naslovnica Politika Vukanović zaprijetio: Ostavka ili slijedi “kanonada”!

Vukanović zaprijetio: Ostavka ili slijedi “kanonada”!

87
Nebojša Vukanović

Prijedor — Poslanik u skupštini RS-a Nebojša Vukanović dao je ultimatum gradonačelniku Prijedora Daliboru Pavloviću da obavijesti CIK BIH o ostavci “ili će objaviti nove eksplicitne fotografije i snimke”.

“Nedopustive su podmukle igrice i poigravnja sa narodom i javnosti SNSD-a, Dalibora Pavlovića, Milorada Dodika i ostalog nemoralnog političkog šljama. I dok sa jedne strane glume moralne vertikale i podnose fiktivnu ostavku u javnosti zbog velikog pritiska nakon skandala i šokantnih fotografija drogiranog i pijanog gradonačelnika Prijedora, sa druge strane Dodik i Pavlović igraju igre iza kulisa, organizuju protest podrške i ne šalju pismenu ostavku Centralnoj izbornoj komisiji BiH”, napisao je Vukanović.

Dalje kaže kako je sramno je što SNSD na silu primorava i ponižava svoje članove i aktiviste, čak i profesore i nastavnike u školama, da dođu na skandalozni protest podrške Pavloviću, i pokušavaju da izigraju narod, svjesni da će na vanrednim izborima biti potučeni do nogu i shvatiti kakvo je raspoloženje naroda.

“Pavlović se može poigravati sa Dodikom i rušiti njegov autoritet, jer nije postupio po njegovom ultimatumu niti je tri dana posle datog roka podnio ostavku CIK-u BiH, ali ako sutra do 16 časova ne pošalje CIK-u BiH neopozivu pismenu ostavku suočit će se sa takvom kanonadom, obavljivanjem eksplicitnih šokantnih fotografija i snimaka da ni sam nije svjestan šta ga čeka, a koje će dodatno uznemiriti javnost”, poručio je opozicionar Vukanović.

 

(StarMo)