Naslovnica BiH Vukanović nakon puštanja na slobodu: Stao sam na put mafiji!

Vukanović nakon puštanja na slobodu: Stao sam na put mafiji!

408
Nebojša Vukanović - arhiva

Trebinje — Poslanik SDS-a Nebojša Vukanović pušten je na slobodu nakon saslušanja u Policijskoj upravi Trebinje. On je jutros priveden zbog, kako se tvrdi, “narušavanja javnog reda i mira”.

Kako je saopšteno iz MUP-a RS Vukanović je priveden zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS,a zbog koga je jutros dva puta prijavljen.

Prva prijava je evidentirana oko 7 sati kada je lice N.V. vrijeđalo lice inicijala B.S., predsjednika Okružnog suda u Trebinju.

Druga prijava je evidentirana oko 10,30 kada je lice inciijala N.V. prijavljeno da snima lica inicijala M.B. i B.S., predsjednike Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju, kao i da galami na Trgu slobode u Trebinju, navode u saopćenju.

Vukanović je nakon puštanja iz policije kazao:

– Ako nema pravde za narod, nek nema mira za vlast. Ja sam jutros radio najsvetiju ljudsku dužnost, stao sam na put mafiji. Ti kriminalci su odgovorni za raspadanje ovog grada, došao sam to da im kažem u oči. Dobio sam sedam koverti sa pravosnažnim presudama. Kunem se da ću kadijama stati na put i da ću vladi osvetiti sirotinju, kad-tad.

(StarMo)