Naslovnica Politika Vukanović: Dodik? To je “jedan siledžija”…

Vukanović: Dodik? To je “jedan siledžija”…

198
Nebojša Vukanović

Banja Luka — “Mene RS danas podsjeća na Rumuniju u doba Čaušeskua. Bilo bi iznenađenje da mene ne prisluškuju, mene kao “jednog od najvećih problema” kako su me označili. To je praksa stare UDBA-e. Stari “udbaši” su na čelu SNSD-a”, kazao je za N1 Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a u NSRS i dodao:

“Njihov način vladanja je ucjene, pritisak, praćenje. Za mene to nije nikakvo iznenađenje, drago mi je da je Dodik to priznao. Naravno pričao je neke priče, da zavadi mene i Draška kao da smo mala djeca. Ono je bilo ponašanje kao na ulici”.

Kazao je da mu je drago što Milorad Dodik “nema odgovore na mnoga pitanja”.

“To je jedan siledžija, njegov način komunikacije nije dostojan pijace. Meni je drago što nema odgovora na mnoga naša pitanja, da smo da ogolili. Meni je nedavno preminuo otac i on je to znao, uporno je govorio “žali se ti svom babi, svom ćaći”. RTRS je to imao snimljeno, prekinuo je snimanje da ga ne bi diskreditovao”.

Vukanović je kazao da u RS svi jedva sastavljaju kraj sa krajem.

“Svi jedva sastavljaju kraj sa krajem, RS ima najgore rezultate kada je riječ o borbi protiv korone. Mi smo taoci jedne grupe bahatih i osionih ljudi. U ovakvoj krizi praviti garažu od 35 miliona KM, to ne mogu normalni ljudi”.

(StarMo)