Naslovnica Izdvojeno Vučić u ekstazi: Osvojili smo više od dva miliona glasova

Vučić u ekstazi: Osvojili smo više od dva miliona glasova

147
Aleksandar Vučić

Beograd — “Srpska napredna stranka osvojila je više od 2 miliona glasova na današnjim parlamentarnim izborima”, saopštio je predsjednik ove stranke Aleksandar Vučić u sjedištu stranke na Novom Beogradu.

Vučić je istakao da su dobili povjerenje trenutno 63,4 odsto, ali da se sa nevažećim listićim, Kosovom i neobrađenim mjestima očekuje i 65 odsto.

– U politici sam dugo, ali nikada ovakav trenutak nisam doživeo. Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda u uslovima kada je malo u ko to verovao i dobili smo veliko upozorenje naroda da moramo da budemo još odgovorniji, marljiviji i da moramo da napravimo najbolje moguće rezultate za naš narod, kazao je Vučić.

Govoreći o formiranju nove Vlade, Vučić je najavio da će “uzimati ljude i sa lista koje nisu prešle cenzus i pokušati da izgrade vladu koja će donositi ključne odluke i imati još širi konsenzus”.

– Pokušaćemo da ubrzamo evropski put, ići u dodatne reforme i važno je da ubrzamo evropski put, ali i da čuvamo prijatelje koji su bili sa nama i u vreme korone i kad je trebalo podržati teritorijalni integritet Srbije, rekao je Vučić.

(StarMo)