Naslovnica Region Vučić tvrdi da “zna šta najviše boli Hrvatsku”…

Vučić tvrdi da “zna šta najviše boli Hrvatsku”…

90
Aleksandar Vučić

Beograd — Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ocijenio je da “nikad u savremenoj historiji nije vođena takva hajka u medijima u regiji kao posljednjih dana protiv njega u Hrvatskoj”, rekavši kako na tu kampanju neće odgovarati, ali da treba razmisliti “zašto baš on smeta”.

Nakon sastanka u Istanbulu s turskim šefom države Recepom Tayyipom Erdoganom, Vučić je rekao novinarima beogradskih medija kako “u svim tim plaćenim tekstovima” ima “nekoliko tema, a onda dolazite do ključne – da li će Srbija sustići Hrvatsku”.

“Ono što im je najbolnije, pored priča o tome kako Srbija nabavlja oružje i priča o srpskoj zastavi je onaj naslov ‘Neće nas Srbija još desetljećima stići'”, rekao je Vučić televiziji Pink.

Navodeći da je Hrvatska i dalje mnogo ispred Srbije, Vučić je rekao kako Hrvatskoj čestita na postignutim rezultatima i uspješnom ostvarenju ciljeva i snova poput članstva u Europskoj uniji i NATO-u, poručivši da se Srbija neće sramiti svojih uspjeha i nastavit će raditi svoj posao.

“Prije 15 godina bježali su nam za 15 milijardi eura ukupnog BDP-a, a ovu godinu završavamo s razlikom od plus-minus pola milijarde”, rekao je Vučić ocijenivši kako “Srbija sustiže i prestiže Hrvatsku po svim ekonomskim parametrima i to je ono što ih najviše boli”.

(StarMo)