Naslovnica Region Vučić pozvao na predizbornu kampanju bez nasilja…

Vučić pozvao na predizbornu kampanju bez nasilja…

108
Aleksandar Vučić

Beograd — Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve učesnike političkog života na predizbornu kampanju “bez nasilja i poštovanje svih protivnika”.

– Izbori 21. juna su prilika za sve ljude da izraze svoju volju, ali i za sve političke partije da pokažu ozbiljnost, odgovornost i koliko im je stalo do Srbije i da planovima i programima pridobiju povjerenje građana – kazao je Vučić povodom parlamentarnih, lokalnih i pokrajinskih izbora koji trebaju biti održani 21. juna.

Vučić je u obraćanju javnosti pozvao i da kampanja protekne bez nasilja i da se pokaže “puno poštovanje za političke protivnike, za one koji misle drugačije bez obzira na to kojoj opciji pripadaju”.

On je komentarisao i to što su se ispred zgrade Skupštine Srbije okupile večeras pristalice Srpske napredne stranke (SNS), ali i grupa ljudi koja je došla da pruži podršku lideru Dveri Bošku Obradoviću.

Vučić je pozvao ljude da se zbog koronavirusa “ne okupljaju makar do kraja maja”, a narodne zastupnike vladajuće Srpske napredne stranke čiji je lider, Aleksandra Martinovića i Sandru Božić da prekinu štrajk glađu.

(StarMo)