Naslovnica Mostar Vlada HNK i dalje sponzor Dana Matice hrvatske

Vlada HNK i dalje sponzor Dana Matice hrvatske

386
Muselimović, Ostojić i Herceg

Mostar — Premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona primio je predstavnike Matice hrvatske Mostar, Ljerku Ostojić, predsjednicu i akademika Josipa Muselimovića, počasnoga predsjednika s kojima je razgovarao o nastavku saradnje Vlade HNK s Maticom hrvatskom Mostar u organizaciji i ovogodišnje manifestacije „Dani Matice hrvatske Mostar – Mostarsko proljeće 2020.“

Na sastanku je prvom čovjeku Vlade HNK predstavljen program tradicionalnih Dana Matice hrvatske Mostar, koji će i ove godine Mostaru ponuditi više od trideset iznimno kvalitetnih kulturnih, likovnih, književnih, muzičkih i scenskih događanja. Vlada HNK ostaje jednim od najznačajnijih sponzora.

Premijer Herceg izrazio je zadovoljstvo što će i ove godine Grad Mostar i Hercegovačko-neretvanski kanton biti domaćini iznimnim kulturnim događanjima u okviru tradicionalne i nadaleko prepoznate manifestacije.

“Matica hrvatska Mostar jedna je od onih institucija koje Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona prepoznaje kao istinske vrijednosti koje naš kanton čine prepoznatljivim i van okvira BiH. Lično i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona ističem kako smo ponosni biti jedan od glavnih sponzora ovog iznimno važnog događaja te kako, u skladu sa mogućnostima, podržavamo svaki rad i djelovanje koje unapređuje i promoviše našu kulturu”, rekao je premijer Herceg.

Predstavnici Matice hrvatske Mostar zahvalili su premijeru Hercegu na kontinuisanoj podršci Vlade u organizaciji Mostarskog proljeća te prihvaćanju sponzorstva nad ovogodišnjim Danima Matice hrvatske.

(StarMo)