Naslovnica Region Vlada Crne Gore: Neka se Vučić brine o Srbiji…

Vlada Crne Gore: Neka se Vučić brine o Srbiji…

350
foto arhiva

Podgorica — Potpredsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Milutin Simović poručio je predsjedniku Srbije da će se Crna Gora “snaći kupovinom robe na tržištima gdje ta roba neće biti oduzimana”, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

– Zahvalni smo predsjedniku Srbije na brizi o Crnoj Gori. Ipak, mislimo da je dobro da on cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije. Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili i hranu o kojoj govori predsjednik Srbije, poručio je Simović.

Kako je objavila Radio Slobodna Evropa, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da su netačne optužbe da je Srbija konfiskovala respiratore Crnoj Gori, i dodao da su “spremni da ih poklone pet”.

Vučić je izjavio da je Srbija “spremna da crnogorskoj Vladi pokloni tri respiratora, kao i da je spremna da na molbu predstavnika Srba u Crnoj Gori Andrije Mandića, odmah isporuči po jedan respirator za Pljevlja i Bijelo Polje”.

(StarMo)