Naslovnica Sport Velež: Crvena porodica bogatija za još jednog člana

Velež: Crvena porodica bogatija za još jednog člana

637

Mostar — Fudbalski klub Velež Mostar obavijestio je u saopštenju za javnost sve svoje navijače da je “naša crvena porodica postala bogatija za još jednog člana”.

Partner Fudbalskog kluba Velež Mostar postala je i kompanija AS Holding d.o.o. Tešanj.

Kompanija AS Holding d.o.o. Tešanj započela je svoje poslovanje davne 1988. godine, tada kao društvo AS Jelah, dok već 1995. godine prerasta u privatno preduzeće, podsjećaju iz Veleža.

2016. godine osnivaju društvo AS Holding. Posebno vrijedi istaći 2018. godinu u kojoj AS Holding bilježi najveći uspjeh u svom dosadašnjem poslovanju.

Svakodnevnim jačanjem svojih brendova, razvojem novih poslova, proizvoda i usluga AS Holding predstavlja generator i pokretač razvoja domaće privrede i jedan je od najvećih poslovnih sistema u regiji.

Pod njihovim „krovom“ nalazi se i 16 renomiranih bosanskohercegovačkih kompanija čiji su brendovi visoko pozicionirani i dobro poznati širom Bosne i Hercegovine, ali i u Evropi i svijetu.

„Zlatna džezva“, „Oaza“, „Tops“, „Zlatni puder“, „Tuzlanska so“ su samo neki od preko 2000 proizvoda iz portofolija kompanije AS Holding d.o.o. Tešanj.

“Ovom prilikom našem novom partneru iskreno se zahvaljujemo na podršci i povjerenju”, stoji uz ostalo u saopštenjuu iz FK Velež.

(StarMo)