Naslovnica Politika Vasković: Dodik ima “nezgodne fotografije” Stanivukovića?

Vasković: Dodik ima “nezgodne fotografije” Stanivukovića?

265

Banja Luka — U posljednjih nekoliko mjeseci među visokopozicioniranim članovima SNSD-a kruže informacije da Milorad Dodik posjeduje obiman kompromitujući materijal o Drašku Stanivukoviću – piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

Dodik taj materijal planira koristiti u kampanji za opšte izbore 2022. godine. Prema navodima, taj materijal je više nego dovoljan da Stanivukovića pošalje na političku deponiju.

Dodik je sve samo ne naivan. On je odmah po izboru Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke naredio svojim saradnicima da se organizuje cjelodnevno praćenje Stanivukovića, a sve sa ciljem prikupljanja kompromitujućeg materijala.

Uz to, Dodik je naredio da se detaljno istraži Stanivukovićeva prošlost. Dodik je lično dr. Vladu Đajića zadužio da pribavi medicinsku dokumentaciju koja se odnosi na Stanivukovića.

Izvor iz Dodikovog okruženja tvrdi da SNSD ima svog informatora u Stanivukovićevom kabinetu. Upravo je taj informator dostavio veći dio kompromitujućeg materijala, uključujući i vrlo „nezgodne“ fotografije i snimke nastale prilikom Stanivukovićevog odmora u Crnoj Gori ovog ljeta.

(StarMo)