Naslovnica Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Vijesti i slike
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu StarMo.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.
Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala StarMo.ba.Portal StarMo.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal StarMo.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala StarMo.ba.

Generalno

Portal StarMo.ba odgovara samo za sadržaje koje sam priredi, a za ostale, preuzete sadržaje, odgovornost snosi autor i vlasnik tih sadržaja.