Naslovnica Život U OŠ Zalik održan Bazar kreativnosti

U OŠ Zalik održan Bazar kreativnosti

393

Mostar — Bazar kreativnosti, rezultat zajedničkog rada učenika, nastavnika i roditelja, održan je u četvrtak u prostorijama Osnovne škole Zalik u Mostaru.

Osim tradicionalnih čestitki, na štandovima su se mogle vidjeti kreativne rukotvorine učenika, a bilo je i štandova sa mnoštvo domaćih slastica koje su učenicima pomogli napraviti roditelji i nastavnici – javlja mostarski.ba.

Učenici i njihovi nastavnici, potrudili su se da otvarajući vrata škole, ponude najljepše i najukusnije novogodišnje čestitke.

Posjetioci su nakon zabavnog dijela programa imali priliku vidjeti bazarsku ponudu na štandovima i uvjeriti se u originalnost i maštovitost učenika. Slane i slatke poslastice, radovi u dekupaž tehnici, nakit, te raznovrsna ponuda bili su vrijedni večerašnje posjete.

Direktor škole Džemal Juklo naglasio je da je Bazar kreativnosti rezultat rada učenika, nastavnika i roditelja i da se zajedničkim snagama može mnogo.

“Bila je ovo prilika da jačamo našu povezanost i poštovanje, zajedničkim aktivnostima, koje opuštaju i vesele, nakon napornog rada tokom godine” – naveli su iz Uprave škole.

(StarMo)