Naslovnica Život Trump je, kaže, “na putu prema pobjedi”…

Trump je, kaže, “na putu prema pobjedi”…

298
Donald Trump

Washington — Na svom prvom izbornom skupu nakon američkih predsjedničkih izbora Donald Trump je u subotu u Georgiji ponovo ustvrdio da će “pobijediti na izborima na kojima je prije gotovo mjesec dana ipak pobijedio Joe Biden”.

“Na putu smo da pobijedimo na ovim izborima”, rekao je predsjednik na odlasku pred stotinama pristaša okupljenih na otvorenom u Valdosti. “Pokušat će nas uvjeriti da smo izgubili. Mi nismo izgubili”, dodao je uz oduševljene povike.

Unatoč Trumpovim optužbama za izbornu prijevaru sudovi su odbili velik broj sudskih tužba koje su njegovi odvjetnici podnijeli diljem Sjedinjenih Država.

Donald Trump je došao na skup u Valdosti, u Georgiji, kako bi podupro dvoje republikanaca, Davida Perduea i Kelly Loeffler koji će se 5. siječnja natjecati s demokratima Jonom Ossoffom i Raphaelom Warnockom za dva mjesta u Senatu.

Trump je opet oštro kritizirao guvernera te konzervativne države Briana Kempa koji je republikanac i njegov bivši saveznik, pozivajući ga da ponovo provjeri glasačke listiće s predsjedničkih izbora.

Izborni rezultat u Georgiji je već provjeren i potvrđen i Joe Biden je ondje osvojio tek 13.000 glasova više od Donalda Trumpa.

(StarMo)