Naslovnica Život Trifunović izazvao sudar, pa otišao da “nahrani mačke”

Trifunović izazvao sudar, pa otišao da “nahrani mačke”

501
Sergej Trifunović

Beograd — Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu “zakucao” u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobjegao sa lica mjesta, pišu srbijanski mediji.

Kako saznaje “Kurir”, nesreća se dogodila kod pumpe “Dejton”, oko 20:55 sati, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom Renault megane’ udario u zadnji lijevi dio vozila.

“Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG kazao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao sa lica mjesta u smjeru ka Brankovom mostu” – rekao je jedan od očevidaca za “Kurir”.

U udesu, srećom, nije bilo povrijeđenih.

Policija je u Karađorđevoj ulici pronašla vozilo Sergeja Trifunovića, ali njega nije bilo, pa se trenutno za njim traga.

U međuvremenu se oglasio Sergej Trifunović uz napomenu kako “nema potrebe da se diže prašina i da je otišao kući da “nahrani mačke”…

“Neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rješavamo problem. Hvala” – napisao je Trifunović na Facebooku i tako poslao poruku ministru unutrašnjih poslova Srbije, Nebojši Stefanoviću.

(SatrMo)