Naslovnica IZBORI 2022. Tribine SDA održane u Blagaju i Bijelom Polju

Tribine SDA održane u Blagaju i Bijelom Polju

88

Mostar — Stranka demokratske akcije u susretu sa građanima kroz javne tribine predstavlja kandidate, ciljeve i mjere Izborne platforme za Opće izbore 2022.

Nakon susreta sa građanima u Donjoj mahali, Gnojnicama, Cernici, Carini, Podveležju, Zaliku, Vrapčićima i Drežnici održane su tribine i razgovor s građanima u Bijelom Polju i Blagaju. Dalje najavljuju predizborne skupove na gradskim područjima Jug večeras 19:30 sati, Jugoistok (21. septembra, 20 sati) i Sjever (22. septembra, 20 sati).

“Stranka demokratske akcije poziva sve građane da im se pridruže i prate najave događaja na društvenim mrežama. Pridružite se aktivnostima najorganizovanije političke stranke u Bosni i Hercegovini. Naša energija i snaga kreće iz naroda, naših mahala i naselja. Svakog dijela Bosne i Hercegovine. Budite dio općeg jedinstva naroda i građana kroz Stranku koja ima snagu očuvati stabilnost i sigurnost svih oblasti bitnih za normalno funkcionisanje života građana, te voditi pozitivne procese za našu zemlju”, saopćeno je iz SDA.

(StarMo)