Naslovnica Mostar Trg Ivana Krndelja: Opet droga

Trg Ivana Krndelja: Opet droga

181
foto arhiva

Mostar — Jedno lice je lišeno slobode, jer je kod njega pronađena droga, saopšteno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Prema saopštenju, policije, u srijedu uveče u 20,55 sati patrola Policijske uprave Mostar je u Ulici Trg Ivana Krndelja u Mostaru zaustavila i kontrolisala vozilo „Kia Ceed“ kojim je upravljalo lice inicijala K.K. (1974).

“Tom prilikom imenovani je dobrovoljno predao patroli policje 6 providnih kesica i jednu alumijsku foliju sa suhom zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Isti je lišen slobode i predat Odjelu krim. policije na daljnju obradu”, saopšteno je iz MUP-a HNK-a.

Podsjećanja radi, prije dva dana je takođe na Trgu Ivana Krndelja pronađena droga. Prema tadašnjem saopštenju policije, u noći između ponedjeljka i utorka, u 00,20 sati patrola policije je na trgu Ivana Krndelja u Mostaru zaustavila i kontrolisala vozilo „Mercedes“, u kojem su se nalazili lica inicijala P.T. (1991) i B.M. (1985).

Kod njih su pronađene dvije PVC kesice sa suhom zeljastom materijom, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i tri PVC kese sa bijelom praškastom tvari koja asocira na opojnu drogu Spid.

(StarMo)