Naslovnica Život Trebinje: Saslušan zbog prijetnji Dodiku i Vučiću

Trebinje: Saslušan zbog prijetnji Dodiku i Vučiću

573
foto arhiva - ilustracija

Trebinje — Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske saslušali su u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” G. K. iz Trebinja i protiv njega će u narednom periodu biti podnešen izvještaj nadležnom okružnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

“Pripadnici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su zaprimili informacije o prijetnjama upućenim članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, a koje su uočene na društvenoj mreži Facebook”, saopšteno je iz MUP-a RS-a.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, a policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identifikovali lice koje je napisalo gore pomenuti komentar, te je utvrđeno da se radi o licu G. K. iz Trebinja, prenose federalna.ba i AA.

(StarMo)