Naslovnica BiH Trebinje: Drogirani “inspektor” pokušao oteti djevojku – Nije mu prvi put!

Trebinje: Drogirani “inspektor” pokušao oteti djevojku – Nije mu prvi put!

162
arhiva - ilustracija

Trebinje — Trebinjac Z.V. uhapšen je nakon otmice djevojke J.B. iz Trebinja koju je lažnim predstavljanjem kao “policijski inspektor” ugurao u auto, a na teret mu se stavlja još i pokušaj otmice sugrađanke N.V. iz Trebinja.

Policijska uprava Trebinja navodi se da se prvi pokušaj u kome nije uspio prevariti djevojku N.V. dogodio 17. 11. ove godine, tada je u nedjelju veče oko 22.00 sata, “protivpravno lišio slobode lice inicijala J.B. iz Trebinja”.

“Odmah po primanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22.30 sata, na putu za Grad sunca, pronašli J.B.”, navodi se u policijskom izvještaju.

Sve se događalo nakon koncerta Bobana Rajovića u Trebinju kada je mladić prišao žrtvi, predstavivši se da je policijski inspektor i da je ona sumnjiva, pa rekao da će, “ako ne uđe u njegov automobil na razgovor, zvati policijsku patrolu i uhvativši je za kosu ugurao u auto”.

Iako je djevojku povezao prema Gradu sunca ona je ipak telefonom uspjela zatražiti pomoć od nekoga ko je nazvao policiju, pa čak i iskočiti kada je otmičar usporio vožnju, tako da ju je policija pronašla na putu za Grad sunca.

On je nakon uhapšen u Policijskoj upravi u Trebinju odmah testiran na prisustvo droga u organizmu i nalazi na više narokotika su bili pozitivni.

(StarMo)