Naslovnica Život Tragedija: Dječak u potkrovlju pronašao napravu

Tragedija: Dječak u potkrovlju pronašao napravu

191
foto arhiva

Derventa — Desetogodišnjak inicijala D.K. iz Dervente poginuo je danas u eksploziji zasad nepoznate naprave u porodičnoj kući u Dubičkoj ulici u tom gradu.

Ova tragedija desila se oko 11.45 sati kada je dječak, kako se pretpostavlja, iz znatiželje otišao u potkrovlje porodične kuće, gdje je našao eksplozivnu napravu. Nakon toga je odjeknula strahovita eksplozija koja je, nažalost, završila tragično.

Kako pišu Nezavisne, prema nezvaničnim informacijama, u trenutku ove tragedije, dok je porodica bila u kući, dječak je pošao u potkrovlje. Od siline eksplozije, kako je potvrđeno, nastradao je na licu mjesta.

Kako su naveli iz Policijske uprave Doboj, Policijskoj stanici Derventa u petak oko 11.45 prijavljeno je da je u porodičnoj kući u Dubičkoj ulici u Derventi došlo do eksplozije, u kojoj je dijete smrtno stradalo.

“Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj”, naveli su iz policije, prenose bh. portali, pozivajući se na Fenu.

Prema pisanju lokalnih portala, dječakov stric koji ovdje živi radi kao deminer, a u kući u kojoj je dječak živio nalazili su se određeni rekviziti koje je stric koristio.

(StarMo)