Naslovnica Politika Tomašević: Za zeleniji, pravedniji i transparentniji Zagreb

Tomašević: Za zeleniji, pravedniji i transparentniji Zagreb

79
Tomislav Tomašević

Zagreb — “Borim se za interese ovog grada, protiv štetnih ugovora i loših oduka onih koji su zarobili ovaj grad, koji ga sustavno zanemaruju i koriste kao svoj osobni bankomat” – kazao je novi gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

Na u nedjelju održanim izborima Tomašavić je kao kandidat Platfrome Možemo dobio 65,25 posto glasova, dva puta više od drugoplasiranog kandidata Miroslava Škore iz Domovinskog pokreta.

Tomašević je poručio kako se sa svojim timom “bori za zeleniji, pravedniji i transparentniji Zagreb”. te dodao kako iza njegove političke platforme ne stoje veliki donatori, nego građani i volonteri koji su pomogli u kampanji.

“S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost i biti ću gradonačelnik svih građana, i onih kojima sam bio izbor i onih kojima nisam bio izbor jer svi građani žele bolje uvjete života u svojim kvartovima, dostupnije vrtiće, bolju zdravstvenu i socijalnu skrb, više domova za starije i nemoćne, bolji javni prijevoz, više zelenih površina, da ovaj grad daje bolju perspektivu mladim ljudima”, kazao je Tomašević.

 

(StarMo)