Naslovnica Politika Thompson: Spriječimo komuniste u pohodu na Pantovčak!?

Thompson: Spriječimo komuniste u pohodu na Pantovčak!?

721
Marko Perković Thompson

Zagreb — Kontraverzni hrvatski pjevač Marko Perković Thompson, poznat po ekstremističkim stavovima, oglasio se o predstojećem drugom krugu predsjedničkih izbora u ovoj zemlji.

Perković je u svojoj poruci, objavljenoj na zvaničnom Facebook profilu, istakao kako će “oni koji ne izađu na izbore povečati mogućnost da komunisti pobjede”.

“Dragi prijatelji, pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”, napisao je kontroverzni pjevač i nastavio:

“Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo”.

(StarMo)