Naslovnica Izdvojeno Teletović nakon plasmana na Eurobasket: Bravo momci, bravo BiH!

Teletović nakon plasmana na Eurobasket: Bravo momci, bravo BiH!

164
Mirza Teletović

Sarajevo — Jedan od najboljih košarkaša BiH svih vremena Mirza Teletović, uputio je čestitku našim košarkašima nakon večerašnje pobjede.

– BRAVO MOMCI! BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO. Idemo na naše 10. Evropsko prvenstvo u historiji! Želim Čestitati svim igračima na fantastičnoj igri, na nesebičnom zalaganju, na bespostednoj borbi za dres sa grbom, jedine nam Bosne i Hercegovine, a posebne cestitke idu našem stručnom štabu, koji je sve to lijepo posložio i sa ogromnim samopouzdanjem i vjerom u ove momke, doveo nas do Eura!

Želim se zahvaliti i svim našim prijateljima i navijačima, koji su nam davali podršku, bodreći nas porukama, jer drugačije i nije moglo u ovom trenutku, a veliko hvala ide i svim našim sponzorima, kao i svima, koji su učestvovali u organizaciji ovih utakmica!

Pokazali smo da smo sposobni za velike stvari, kako na terenu, gdje smo ostvarili fantastičan rezultat, tako i mimo terena, gdje smo dobili same pohvale za napravljeno!

Do kraja kvalifikacija su nam ostale jos dvije utakmice, ali momci su već na Eurobasketu, a uvjeren sam da ćemo već u sljedećoj utakmici slaviti i plasman naših djevojaka na Evropsko prvenstvo! Idemo još jače i jos sigurnije – napisao je na svom profilu Teletović.

(StarMo)