Naslovnica Život Stigao Javni poziv za Winterville by Coca Cola-Market

Stigao Javni poziv za Winterville by Coca Cola-Market

619
foto: arhiva

Mostar — Grad Mostar objavio je Javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja Zimskog grada „Winterville by Coca Cola-Market“

Manifestacija „WINTEVILLE by Coca Cola – Market“ će se održati u vremenu od 14. decembra 2019. do 09. januara 2020. godine na lokaciji od Rondoa do Trga Musala.

Grad Mostar poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponude za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme zimskog grada „WINTERVILLE by Coca Cola-Market“

Radno vrijeme manifestacije „WINTEVILLE by Coca Cola – Market“ je od 11:00 do 22:00 sati, dok je za doček Nove godine (31. 12. 2019.) i 01.01.2020. godine radno vrijeme „WINTERVILLE 2019 by Coca Cola“ je od 11:00 do 02:00 sata narednog dana, saopćeno je iz Gradske uprave Mostar.

Zakupac kućice mora poštovati navedeno radno vrijeme i raditi za vrijeme tog radnog vremena. Svako nepoštovanje radnog vremena i zatvaranje kućice u radnom vremenu, daje Organizatoru pravo jednostrano raskinuti Ugovor, uz zadržavanje uplaćenog iznosa zakupnine.

Više o ovom Javnom pozivu na slijedećem linku…

(StarMo)