Naslovnica Politika Stanivuković: Opozicija će biti jedinstvena, ujedinjena i jaka

Stanivuković: Opozicija će biti jedinstvena, ujedinjena i jaka

284
Draško Stanivuković

Banja Luka — Kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković najavio je kako će ova stranka u nedjelju potpisati sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima sa Pokretom “Banjaluka zove”, a u srijedu sa Srpskom demokratskom strankom. Poručio je kako će “opozicija će biti jedinstvena, ujedinjena i jaka”.

Dodao je kako očekuju da im se pridruži još stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca u “njihovoj ideji za novu i bolju Banjaluku i konačnu pobjedu u njihovom gradu”, prenosi N1.

“Mnogo posla smo odradili u protekle četiri godine kroz Gradsku skupštinu Banjaluka, kroz brojne terenske aktivnosti sa našim građanima, kao i kroz mnoga okupljanja i proteste koje smo vodili u ime nezadovoljnih građana, a time i mi mogu iskreno sa punom vjerom reći da očekujem najveću moguću podršku u najvećem gradu u našoj Republici Srpskoj koja će nakon gotovo dva desetljeća značiti konačne i dugo očekivane promjene”, poručio je Stanivuković.

Njegov glavni protukandidat bit će aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić koji isto tako očekuje ubjedljivu pobjedu zahvaljujući, kako je ranije rekao, svemu onome što su uradili u Banjaluci protekle četiri godine.

(StarMo)