Naslovnica Politika Stanivuković kaže da ima “kapacitet i potencijal”…

Stanivuković kaže da ima “kapacitet i potencijal”…

60
Draško Stanivuković

Banja Luka — Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je sinoć da ima ambiciju da bude izabran za predsjednika PDP i da ne postoji sukob između njega i potpredsjednice stranke Jelene Trivić “već jednostrani napadi na koje nije odgovorio”.

Stanivuković je rekao da za predsjednika PDP, osim ambicije, ima i kapacitet i potencijal, te da sve to potvrđuju izborni rezultati stranke u Banjaluci, koja pokazuje rast, prenosi Srpskinfo.

“To ne znači da ja to moram ili treba da budem (predsjednik). Politika je proces odlučivanja ko ima većinu i šta drugi ljudi u Predsjedništvu PDP misle o tome”, rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li to znači da neće napuštati PDP, Stanivuković je rekao da želje drugih ili te priče traju godinama, a da je njegovo mišljenje da PDP treba iznutra da očvrsne i ojača.

Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u”, Stanivuković kaže da je to rekla Trivićeva, ne on.

Stanivuković je rekao da ne postoji sukob između njega i Trivićeve, već jednostrani napadi i jednostrane kvalifikacije na koje on nije odgovorio.

“Želim sve najbolje i svu sreću Jeleni Trivić. Ona je odlučila sama da napravi takav korak”, istakao je Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

(StarMo)