Naslovnica Život Šta će biti sa popularnom TV-serijom?

Šta će biti sa popularnom TV-serijom?

338
foto: arhiva - ilustracija

Sarajevo — Nakon smrti Mustafe Nadarevića prestaje se snimati serija ‘Lud, zbunjen, normalan’, potvrdio je scenarista Feđa Isović.

“Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan”, rekao je Isović za Klix.ba, prenosi Index.hr.

Ovakva odluka vjerojatno nije iznenadila brojne fanove serije jer je Isović već ranije najavio da bez Mustafe nema serije.

“Ne pada nam na pamet da radimo Lud, zbunjen, normalan bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati”, rekao je za Avaz Isović.

Nove epizode serije snimale su se još u ožujku ove godine, no snimanje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

“Mi smo negdje u nekoj grupi, malo prije kafića… Sačekat ćemo da vidimo kako će se stvari razvijati. Ja mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen, zavisi od nekih okolnosti”, rekao je tad Isović te izrazio nadu da će se Mustafa oporaviti, no nažalost, glumac je preminuo u studenom ove godine.

Seriju koja prati doživljaje obitelji Fazlinović pratile su generacije fanova, a koliko se sjećate proteklih epizoda, možete provjeriti u ovom kvizu.

(StarMo)