Naslovnica Politika SNSD obustavlja promotivne aktivnosti i skupove u Banja Luci

SNSD obustavlja promotivne aktivnosti i skupove u Banja Luci

138

Banja Luka — Kandidat za gradonačelnika Banja Luke Igor Radojičić saopćio je danas da SNSD obustavlja sve javne promotivne aktivnosti i skupove SNSD-a zbog pogoršane epidemiološke situacije, prenosi “ATV”.

– Primarna briga mora biti briga za zdravlje stanovništva. Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Banja Luci, gradski izborni štab Banja Luka danas je donio odluku da se obustave sve javne promotivne aktivnosti i skupovi SNSD-a u gradu Banja Luci do 27. oktobra.

Reonski štabovi i kandidati nastaviT će individualni rad i kontakte sa građanima i biračima bez održavanja javnih skupova. Pozivamo i ostale političke subjekte da zbog interesa za zdravlje građana koji nam mora svima biti primarna briga, također ograniče i obustave svoje javne predizborne skupove kako bi se smanjila mogućnost kontakata i prenosa virusa s jednog na druge građane i kako bismo u gradu Banja Luci rasteretili već preveliki pritisak koji imamo na Dom zdravlja, higijesno-epidemiološku službu i UKC – poručio je Radojičić.

(StarMo)