Naslovnica Region Slučaj nestalog mladića iz Splita u Beogradu: Alkohol plus narkotici!

Slučaj nestalog mladića iz Splita u Beogradu: Alkohol plus narkotici!

229

Beograd — Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović dao je izjavu o slučaju nestanka 27-godišnjeg Mateja Periša iz Splita prije sedam dana u Beogradu.

“Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi smatramo da je u pitanju dijete, jer je osoba jako mlada. Tada se traga i van radnog vremena”, istaknuo je Mijailović, prenosi Blic.

Šef policijskog sindikata iznio je i neke nove detalje. Kazao je kako su u smještaj na beogradskom Dorćolu ušli oko 18 sati te da su u apartmanu počeli konzumirati alkohol.

“Oko 21 sat su otišli u restoran Ambar, gdje su također pili alkohol. Nastavili su provod u klubu Gotik, gdje su naručili veliku količinu alkohola”, rekao je Mijailović.

Tvrdi kako su mladići “konzumirali i opijate, među kojima je najopasniji speed”.

“Možete misliti kako je to utjecalo na njihova tijela. Alkohol plus narkotici. Matej je oko 01:40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi prijatelji skoro sat vremena kasnije primijetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne”, kaže Mijailović.

Naglašava da je policija od starta od njih “dobivala skromne informacije”.

“Nisu spominjali opijate jer Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim, mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske i u smještaju u Beogradu. Konzumirali su drogu. Najvjerojatnije sva sedmorica. Tu drogu su donijeli sa sobom”, navodi Mijailović.

(StarMo)