Naslovnica Mostar Skupština HNK o finansijskim dokumentima

Skupština HNK o finansijskim dokumentima

381
foto: arhiva - ilustracija

Mostar — Sjednica Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) biće održana u ponedjeljak, 30. decembra, s početkom u 11 sati, u Mostaru.

Na dnevnom redu naći će se, uz ostao, Prijedlog budžeta HNK za 2020. godinu, Prijedlog zakona o izvršenju budžeta za 2020. godinu, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Izmjene i dopune Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja HNK za 2019. godinu, saopšteno je iz kantonalne Skupštine.

Također će se razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja (ZZO) HNK za 2020. godinu, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izvršenju Finansijskog plana ZZO HNK za 2020. godinu, kao i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Izmjene i dopune Finansijskog plana Službe za zapošljavanje HNK za 2019. godinu, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izvršenju izmjena i dopuna Finansijskog plana Službe za zapošljavanje HNK za 2019. godinu.

Skupština će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Službe za zapošljavanje HNK za 2020. godinu, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izvršenju Finansijskog plana Službe za zapošljavanje HNK za 2020. godinu, te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za zaštitu okoliša HNK za 2020. godinu i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izvršenju Finansijskog plana Fonda za zaštitu okoliša HNK za 2020. godinu, saopšteno je.

(StarMo)