Naslovnica Region Škoro ulazi u igru – Osniva “politički pokret”

Škoro ulazi u igru – Osniva “politički pokret”

508
Miroslav Škoro

Zagreb — Bivši kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro najavio je da će “do kraja februara” osnovati politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku te poručio da ga neće “zaustaviti ni virusi ni podvale”.

“Kako sam i obećao, do kraja februara osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale”, napisao je na svojoj Facebook stranici.

Sredinom februara Škoro je rekao da s partnerima koji su ga podržali u utrci za Pantovčak “intenzivno razgovara o nastavku saradnje te da su u tim razgovorima ključne ideje za koje smatra da mogu osigurati boljitak života hrvatskog naroda u domovini i izvan nje”.

Sagovornici iz Mosta, Hrvatskih suverenista (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku), Zelene liste, kao i ostali partneri s kojima je razgovarao predstavili su mu pojedinačno svoje prijedloge. Škoro je tada poručio kako očekuje da će u što skorijem razdoblju postići konačan dogovor, koji će “biti u najboljem interesu Hrvatske”, javlja Hina.

(StarMo)