Naslovnica Politika Škoro sa krunicom u ruci: Sučeljavanje je bilo “cirkus”

Škoro sa krunicom u ruci: Sučeljavanje je bilo “cirkus”

493
Miroslav Škoro

Vukovar — “To nije bilo sučeljavanje, već loša režija podređena jednoj kandidatkinji. To je bio cirkus i ja u tome cirkusu nisam htio sudjelovati. To je bila prevara. Ja nisam lakrdijaš, ja ne diskutiram s onima koji su performeri i improvizatori u kampanji”, poručio je predsjednički kandidat na izborima u RH Miroslav Škoro.

Naglasio je kako je “politika toliko ozbiljan posao da se njime ne bi trebali baviti hrvatski političari”.

“Govore stvari koje zgroze hrvatsku javnost. Potvrđuju moju teoriju da Hrvatskom vlada objavještajni teror. Govore i priznaju da postoji korupcija u hrvatskoj obavještajnoj zajednici. O tome nitko ne govori. Imamo predsjednicu koja svaki dan kaže nešto, a onda desetine ljudi, analitičari, moraju demantirati i objašnjavati što je ona htjela reći. Najveća vijest danas je bilo da je ona bila pristojna. Pa zar je to dignitet i ono što treba Hrvatskoj? Zar nam treba takav predsjednik i još pet godina takve vladavine. Ja želim vratiti dignitet toj funkciji”, poručio je Škoro sa skupa u Vukovaru.

Držeći krunicu u ruci za vrijeme cijelog govora, Škoro je poručio da je “ovo bitka u kojoj sam spreman i poginuti s ovom krunicom, ako treba, jer narod je rekao dosta!”

(StraMo)