Naslovnica Politika Škoro o Plenkoviću: Licemjerstvo i manipulatorstvo

Škoro o Plenkoviću: Licemjerstvo i manipulatorstvo

162
Miroslav Škoro

Zagreb — Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Facebooku je u nedjelju prozvao premijera Andreja Plenkovića za političko licemjerje i manipulatorstvo, istaknuvši kako je “jedini sanitarni kordon na hrvatskoj političkoj sceni onaj kojim se birači ograđuju od HDZ-a”.

– Kaže Andrej Plenković da će se boriti protiv radikalizacije društva i govora mržnje, te napraviti ‘sanitarni kordon’ prema Domovinskim pokretu, Mostu i drugima. Posebice kad su manjine u pitanju”, napisao je čelnik Domovinskog pokreta na svojem facebook profilu.

– Recite, poštovani premijeru, a kad je vaš koalicijski partner plasirao u Novostima vijest da je moja Kim Ann Srpkinja koja je navodno pisala za četničke novine, a članovi HDZ-a bili zaposleni od izbornih stožera da je u komentarima na mrežnim platformama nazivaju četnikušom i mene četničkim zetom, je li vam tada palo na pamet osuditi govor mržnje i pozive na linč?, upitao je Škoro Plenkovića.

Istaknuo je kako se, ako ga desničarom čini to što mu “ne pada na pamet koalirati sa strankom ratnog zločinca Hadžića osuđenog na međunarodnom sudu u Haagu”, on time ponosi “kao nikad dosad”.

(StarMo)