Naslovnica Politika Škoro: Nepodnošljivo sam neovisan…

Škoro: Nepodnošljivo sam neovisan…

391
Miroslav Škoro

Zagreb — Ja sam nepodnošljivo neovisan, drugi imaju okove oko ruku i oko nogu, istaknuo je čelni čovjek Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u emisiji Romana Bolkovića 1 na 1 na HTV-u.

Škoro navodi kako je on “u stanju provesti reforme i promjene, za razliku od drugih, koji čak i kada bi htjeli, ne mogu zbog interesa”. Smatra da je Vlada Andreja Plenkovića “bila sama sebi svrha, te da nisu dovoljno napravili za Slavoniju”.

– Govorim i danas da je moj jedini koalicijski partner, pravi, stvarni uistinu hrvatski narod, rekao bih čak ona tiha većina hrvatskog naroda i naravno da onda opet budem dočekan s klasičnom rečenicom koja vjerojatno slijedi i od vas da je to čisti populizam – kazao je Škoro.

Na pitanje ako nije desničar, kako to da se okružio ultra-konzervativnim ljudima, odgovara kako on “jest konzervativac, ali u jednom dijelu”.

– Ovisi kad se gleda nacionalni interes. U Australiji su liberali ti koji su svrstani desno. To je samo stvar percepcije u datom trenutku, ja bih ipak rekao da kada je u pitanju desno ili lijevo, mislim da nitko od nas ne može baštiniti da je isključivo desno ili da je isključivo lijevo – kaže Škoro.

(StarMo)