Naslovnica Mostar SKB traži 27 djelatnika…

SKB traži 27 djelatnika…

231
foto arhiva

Mostar — Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar raspisala je novi Konkurs za zapošljavanje djelatnika. Riječ je o zapošljavanju 27 osoba.

Na neodređeno će se zaposliti glavne sestre odjela na Klinici za psihijatriju, na odjelu Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu te tajnica pročelnika Odjela za plućne bolesti i TBC.

Na određeno vrijeme u trajanju do 2 godine u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom bolovanju i neplaćenom odsustvu zaposlit će se 24 djelatnika.

Zaposlit će se i inženjer laboratorijske dijagnostike u Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku, inženjer medicinske radiologije na Kliničkom zavodu za radiologiju, radni terapeut – pripravnik na Klinici za psihijatriju te dvije sestre/primalje na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Još 13 sestara bit će raspoređeno na različitim odjelima: Klinika za infektivne bolesti (1), Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (3), Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme (2), Klinika za ortopediju (1), Klinika za ORL i MFK (2), Klinika za kirurgiju (4). Dva fizička djelatnika potrebna su u Službi za tehničke djelatnosti, dvije spremačice u Odsjeku za higijensko održavanje prostorija Službe za tehničke djelatnosti, jedna spremačica u Transfuzijskom centru, te peračica rublja u RJ Centralna praonica u Službi za tehničke djelatnosti.

 

(StarMo)