Naslovnica Politika Skaka opet na čelu SDA Stari Grad Sarajevo

Skaka opet na čelu SDA Stari Grad Sarajevo

325
Abdulah Skaka; foto: arhiva - ilustracija

Sarajevo — Abdulah Skaka izabran je u petak uveče jednoglasno za predsjednika Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Stari Grad. Aktuelni gradonačelnik Sarajeva dobio je najširu moguću podršku svih mjesnih odbora i članova ove stranke tokom izbornog procesa te je predložen kao jedini kandidat.

Skaka će biti na čelu jednog od simbolično najvažnijih općinskih odbora SDA i u naredne četiri godine, prenosi Patria.

Glasanje je još jednom potvrdilo da dosadašnji predsjednik OO SDA Stari Grad uživa veliko povjerenje i ugled kod članstva i svih odbora koji izuzetno cijene napredak i aktivnost u proteklom periodu.

“Stranka demokratske akcije u Starom Gradu, ali i u drugim dijelovima je osovina svih pozitivnih procesa, stub odbrane BiH i Bošnjaka. Radostan sam što je izborni proces protekao u demokratskoj atmosferi i da je veliki broj članova učestvovao u njemu”, rekao je Skaka ističući da je svjestan povjerenja koje mu je ukazano te da će nastaviti djelovati u općem interesu i uspješno provoditi ciljeve ove stranke.

On je kazao da je SDA Stari Grad na prošlim Općim izborima ostvarila značajan rast.

“Građani prepoznaju trud i sposobnost koju pokazujemo svakodnevno na terenu sa njima i uz njih. Osnažena SDA znači jači Stari Grad, Sarajevo i cijelu BiH”, rekao je Skaka.

(StarMo)