Naslovnica BiH Šipovo: Napao policajce, razbio im auto, jednoga povrijedio!

Šipovo: Napao policajce, razbio im auto, jednoga povrijedio!

102
foto arhiva

Šipovo — Pripadnici žandarmerije juče su u Šipovu uhapsili S.M. zbog sumnje da je prvo policajce napao nožem, zatim razbio policijsko auto i teško povrijedio jednog policajca.

Portparol PU Mrkonjić Grada Božana Vulin rekla da je u četvrtak oko 12sat, u Policijsku stanicu Šipovo prijavljeno je da je S.M. fizički nasrnuo na D.M. ispred njegove porodične kuće u mjestu Vagan, opština Šipovo, piše Srpskainfo.

“Po prijavi su postupili policijski službenici policijske stanice Šipovo, te izašli na lice mjesta događaja i utvrdili da su navodi prijave tačni. Pronašli su prijavljenog S.M. u kući u kojoj trenutno boravi u mjestu Vagan. Kada su ga pozvali da izađe iz kuće kako bi obavili informativni razgovor, isti je izašao upućujući im pogrdne riječi i noseći nož u ruci kojim je nasrnuo na policijske službenike”, rekla je Vulin.

“Tom prilikom jedan policijski službenik je zadobio tjelesne povrede u predjelu desne ruke kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Pošto je prijavljeni odbijao da izađe iz kuće i dalje vrijeđao policijske službenike na lice mjesta izašli su policiski službenici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Mrkonjić Grad koji su ga savladali i uhapsili”, istakla je Vulin.

 

(StarMo)