Naslovnica Mostar SFF i ove godine stiže u Mostar – Reviju otvara pobjednik iz...

SFF i ove godine stiže u Mostar – Reviju otvara pobjednik iz Kana

149

Mostar — Sarajevo Film Festival treću godinu dolazi u Mostar. Filmovi iz programa 28. Sarajevo Film Festivala bit će prikazivani u dva termina: u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar (plato Plaza Centra) u 21.30 sati te u kinu Cineplexx Plaza Mostar s početkom u 18 sati.

Program u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar počinje 12. augusta filmom otvorenja 28. Sarajevo Film Festivala: Trougao tuge švedskog reditelja Rubena Östlunda, ovogodišnjeg dobitnika Počasnog Srca Sarajeva. Trougao tuge, za koji Östlund potpisuje i scenarij, dobitnik je Zlatne palme na ovogodišnjem Festivalu u Cannesu.

Ulaznice za sve filmove u Mostaru iz programa Sarajevo Film Festivala u prodaji su online putem na tickets.sff.ba ili se mogu kupiti putem web stranice Sarajevo Film Festivala. Prodaja ulaznica u Cineplexx Plazi Mostar počinje u utorak, 9. augusta svakim danom od 14 do 22 sata.

Cijena ulaznica za BH Film program u 18 sati u Cineplexx Plazi Mostar je 5 KM, a za filmove u 21.30 sati u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar cijena je 7 KM.

(StarMo)