Naslovnica Politika Šeks bi opozvao Milanovića: “Koktel psihičkih poremećaja”!?

Šeks bi opozvao Milanovića: “Koktel psihičkih poremećaja”!?

514
Vladimir Šeks

Zagreb — Član Predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks komentirao je u razgovoru za RTL istupe predsjednika RH Zorana Milanovića.

Milanović je to kom nekoliko dan ateškim riječima obračunavao s premijerom Andrejem Plenkovićem, predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, čelnikom SDSS-a Miloradom Pupovcem, pa i samim Šeksom, te drugim javnim akterima.

Rekao je kako je njegovo ponašanje “koktel psihičkih poremećaja”.

– Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije…, započeo je Šeks, koji je slično nedavno izjavio i za Jutarnji list pa je u razgovoru dodao kako traži Milanovićev opoziv.

– Sada predstoji situacija u kojoj postoje na četiri fronta jasno postavljene ustavnopravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva s mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost, rekao je Vladimir Šeks.

(StarMo)