Naslovnica Politika SDP HNK razgovara s građanima

SDP HNK razgovara s građanima

445

Mostar — U cilju što bolje komunikacije s građanima, SDP BiH u Mostaru od četvrtka 13. 02. 2020. godine pokreće Zastupničku kancelariju sa sjedištem u prostorijama Kantonalnog odbora SDP BiH HNK, a u njenom radu sudjelovat će izabrani zastupnici SDP BiH s područja Hercegovine, saopšteno je iz te političke partije.

“Na ovaj način nudimo građanima, kao i pripadnicima nevladinog sektora, da u direktnoj komunikaciji sa zastupnicima SDP BiH u zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Lanom Prlić i Ivanom Bobanom, sa zastupnicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH i Skupštini HNK Vesnom Saradžić i Anerom Žuljevićem, kao i sa zastupnikom u Skupštini HNK Ismetom Lulićem iznesu konkretne prijedloge, inicijative, i pitanja koje izabrani dužnosnici SDP-a BiH mogu delegirati u parlamentarnim klupama i(li), u slučaju potrebe, zastupati u javnom prostoru”, javljaju iz SDP-a.

Ovim putem, saradnjom sa građanima kako navode, žele eventualno otvoriti niz novih pitanja koja trenutno možda nisu u fokusu javnosti, a čije otvaranje ili eventualno rješavanje može predstavljati poboljšanje kvaliteta života građana.

Zastupnička kancelarija biće otvorena svakog četvrtka od 10 do 13 sati na adresi KO SDP BiH HNK, Mostar, ulica Podharem 2, saopštio je uz ostalo Press Centar KO SDP BiH HNK.

(StarMo)