Naslovnica Politika Šarović: Historijska prilika za “konačan udarac” SNSD-u

Šarović: Historijska prilika za “konačan udarac” SNSD-u

75

Banja Luka — Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da su izbori u Prijedoru historijska prilika da zadaju konačan udarac SNSD-u i da imaju Prijedor, Banju Luku i Bijeljinu kao ključne temelje opozicije.

“Ukoliko ih pobijedimo u Prijedoru, mi smo pobjednici za opšte izbore 2022. godine i oni to znaju. SDS će nastojati da imamo jednog zajedničkog kandidata opozicije u Prijedoru. Vidjećemo ko može da ima najveću podršku i jedan zajednički kandidat je nešto ka čemu treba da težimo”, poručio je Šarović, prenose u srijedu bh. portali.

Predsjednik SDS-a je kazao da će SDS kroz proces koji slijedi, nastojati da opozicija iznese kampanju svog kandidata ne dirajući u razloge koji su naveli, već sad bivšeg gradonačelnika, da podnese ostavku.

“SDS se nikada nije bavio prljavim stvarima. Razloge za ostavku ostavljamo bivšem gradonačelniku i njegovoj porodici i njegova je to odluka. Samo nekorektni i nedostojni ljudi mogu optuživati SDS za ovu aferu u Prijedoru koja je dovela do ostavke gradonačelnika”, dodao je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

(StarMo)