Naslovnica Izdvojeno Šarović: Dodik je “u izdaju krenuo davno”…

Šarović: Dodik je “u izdaju krenuo davno”…

364
Mirko Šarović

Banja Luka — “Čovjek je patološki slučaj i najveća prijetnja opstanku Republike Srpske” – kazao je predsjendik SDS-a, Mirko šarović o Miloradu Dodiku.

“On je u izdaju krenuo davno, a najveća koju je učinio i koju je pokušao da zataška i sakrije je uvođenje Republike Srpske u NATO. On je ključni izdajnik koji je preko cijelog naroda, svojim potpisom, uveo BiH i RS u NATO i pogazio zaključke Narodne skupštine RS. Zbog ovoga ali mnogo toga drugog, ovaj čovjek mora otići sa političke scene, kako bi Republika Srpska bila spašena od potpune propasti”, naglasio je Šarović.

On je istakao da je interesantno zašto Milorad Dodik toliko “pjeni i histeriše” u vezi sa odlukom Parlamenta BiH.

“Pa valjda je on u koaliciji sa SDA, ili možda nije?! Zašto se SDS-u i PDP-u obraća oko članova CIK-a? Zašto se ne obrati koalicinim partnerima? Noćašnja medijska hajka i isprane priče o izdajnicima samo su dokaz panike zbog gubitka važne poluge njihove vladavine”, zaključio je prvi čovjek SDS-a, te dodao:

“Javnost mora da zna da je bilo nužno donijeti odluku o izboru novih članova CIK-a, kako bi spriječili Dodika da bezobzirno krade izbornu volju građana, a što u kontinuitetu radi već godinama. Uz to, članovima CIK-a odavno je istekao mandat”.

Ovo je, naveo je Šarović, “pobjeda demokratije”.

(StarMo)