Naslovnica Mostar Šarović bi u Mostaru “autentične Srbe”

Šarović bi u Mostaru “autentične Srbe”

335
Šarović tokom posjete crkvi koja se gradi

Mostar — Danas sam vidio zajedništvo i na tome zahvaljujem svima. Veliki doprinos daje i Srpska pravoslavna crkva, koja kao i politički subjekti snažno podupire zajedničke interese i povratak Srba u ovaj grad – kazao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, moji se danas u Mostaru sastao sa predstavnicima koalicije “Ostajte ovdje“, koju čine kadrovi SNSD-a i SDS-a.

Šarović dodaje da je “povratak ustvari temelj da u budućnosti u gradskoj vlasti imamo autentične predstavnike Srba, koji bi radili na razvoju i kreiranju budućnosti Mostara”.

Smatra ikako će “srpsko jedinstvo u Mostaru trajati i nakon lokalnih izbora u decembru”, te da će se u budućim godinama više Srba vratiti u centar Hercegovine.

– Naša obaveza je da učinimo sve kako bi se to i desilo. U Republici Srpskoj smo konkurenti sa SNSD-om, takmičimo se jer je to politika, ali smo ovdje zajedno s ciljem dobra našeg naroda i ovog grada. Današnji sastanak je pokazatelj da radimo u tom cilju, te da će Mostar i dalje biti naša česta adresa, dodao je Šarović.

 

(StarMo)