Naslovnica Politika “Šamaranje” se nastavlja: Milanović je nasilnik, u biti zlostavljač!

“Šamaranje” se nastavlja: Milanović je nasilnik, u biti zlostavljač!

481
Andrej Plenković

Zagreb — Premijer RH Andrej Plenković je održao gotovo jednosatnu konferenciju za medije, pri čemu se većinu vremena bavio izjavama Zorana Milanovića – javlja Index.hr.

– Ja neću dopustiti da ponašanje Milanovića prekrije političku scenu i da se baš tome nitko neće usprotiviti, pa i na štetu vlastitog rejtinga, ali na korist naše nezrele i medijske i komentatorske javne scene – kazao je Plenković.

Govoreći dalje o Milanoviću, premijer Plenković je rekao “da imamo nasilnika, u biti zlostavljača, bullyja iz razreda koji glumi da ima najdulji jezik, a ne radi ništa”.

– On je svojim ponašanjem skroz minirao borbu protiv korone, on je bio začetnik pokušaja da se na Ustavnom sudu sruši rad stožera i donošenja mjera. I malo po malo, gdje smo? 1563. Ne kažem da je on glavni razlog tome, ali ako si na dužnosti, onda tvoja riječ malo više teži. Ili borba protiv korupcije, da sam ja kao predsjednik napao sud, DORH, policiju i USKOK, to bio bio rock'n'roll, to bi bio show na predsjednika HDZ-a i vlade koji se petlja u aktivnosti pravosudnih tijela. To nije dobro, netko mora reći ‘ne može’. Najlakše ga je staviti na ignore, ali onda bi ostalo u javnosti da nitko ne kaže da ništa od toga nije normalno – kazao je Plenković.

(StarMo)