Naslovnica Sport Rukometaši Zrinjskog se zahvalili premijeru HNK

Rukometaši Zrinjskog se zahvalili premijeru HNK

364

Mostar — Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona primio je Branislava Stojkića i Darija Pušića, predstavnike Hrvatskog muškog rukometnog kluba „Zrinjski“ Mostar koji su mu uručili zahvalnicu “za nesebičnu podršku pri organizaciji dočeka srebrnih hrvatskih rukometaša u Mostaru”.

Predstavnici HMRK „Zrinjski“ Mostar upoznali su premijera Hercega o aktivnostima i planovima Kluba te mu se zahvalili pruženoj podršci koju pruža Klubu.

Premijer Herceg naglasio je kako uspješni sportaši zaslužuju podršku te da uvijek rado podržava njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata. Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona, su skladu sa mogućnostima, podržava rad brojnih sportskih klubova na području HNK, kao i organizaciju sportskih takmičenja“, rekao je premijer Herceg.

“Posebno smo ponosni na to što su, u ostvarenju toga uspjeha, veliki doprinos dali sinovi hercegovačkog krša. Stoga je doček srebrnih rukometaša najmanje što smo mogli učiniti kako bismo im zahvalili što su nas u protekom periodu svojim igrama učinili sretnim i ponosnim”, zaključio je premijer Herceg.

(StarMo)