Naslovnica Sport Rukomet: Zrinjski organizuje “Rukomenti All-Star”

Rukomet: Zrinjski organizuje “Rukomenti All-Star”

205
foto arhiva

Mostar — HMRK Zrinjski Mostar organizira sportski događaj pod nazivom “Rukomenti All-Star” u kojem će seniorska ekipa kluba odmjeriti snage s legendama i bivšim igračima, a sve u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

Događaj će biti održan u srijedu, 29. decembra, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru s početkom u 17 sati, saopšteno je iz kluba, prenosi Fena.

Iz Zrinjskog ističu kako će se brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje ovoga kluba po prvi puta zajedno predstaviti mostarskoj publici u igri protiv nove generacije, a u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

“All-Star” ekipa bit će predvođena Igorom i Ivanom Karačićem, Marinom Marićem, Filipom Vistoropom, Marinom Šegom, Fahrudinom Melićem te brojnim drugim aktivnim, ali i penzionisanim igračima.

“Očekuje nas jedan veliki spektakl. Bit će zanimljivo u dvorani na Bijelom brijegu vidjeti ekipu koja bi po svom renomeu trenutno mogla igrati Ligu prvaka. Okupili smo jednu sjajnu ekipu iz brojnih generacija i već sada među njima vlada odlična atmosfera. S nestrpljenjem očekuju ovaj susret i zajedničko druženje s mostarskom publikom”, najavili su organizatori.

Karte za ovaj susret mogu se kupiti po cijeni od 5 maraka čime se daje podrška radu kluba koji od sljedeće sezone planira povratak u premijerligaško društvo, stoji u saopštenju.

(StarMo)